У неділю, 2 липня, Україна святкувала професійне свято однієї з найважливіших професій - День Залізничника. Зрозуміло, депутати і політики провели кілька зустрічей з працівниками залізниці. До їх числа увійшов і Олег Ляшко. Глава Радикальної партії України прибув в один з найбільших залізничних вузлів нашої країни - Бахмач.

Олег Ляшко в Бахмачі зустрівся зі співробітниками депо Бахмач, працівниками сортувальної станції та іншими працівниками. Він привітав залізничників і зазначив, що вони виконують дуже важливу роботу. Звіт про поїздку він опублікував на своїй сторінці в Facebook. "Днями БУВ Бахмачі - місті, Пожалуйста вінікло 152 роки тому на перетіні двох залізниць и Згідно переросло у містечко залізнічніків", написав Олег Ляшко.

Також Ляшко розкритикував дії уряду, який планує приватизацію "Укрзалізниці". Він заявив, що цей крок призведе до того, що такі містечка залишаться без роботи. Ляшко заявив, що він домагається, щоб мільйонні зарплати були не у "потомственого залізничника" Лещенко "і йому подібних триглодитів", а у рядових співробітників.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, татусь-Ляшко вигуляв маленького "радикала" в елітному візочку: скільки ж пенсій треба скласти, аби купити такий

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, "І лаю, і горілку по-київськи п'ю!" – Ляшко не витримав та дав "ответочку" Зіброву після 3 років очікувань