Сім'я голови Верховної Ради України Дмитра Разумкова була власником мережі ломбартів. А тепер Разумкові продали свою мережу ломбардів. Про це йдеться у повідомленні телеграм-каналу Pavlovskynews.

Журналіст Pavlovskynews попросив спікера Ради прокоментувати чутки про те, що на початку карантину Кабмін дозволив відновити роботу цього виду бізнесу. Пов'язували це тим, що дружині Разумкова належить мережа ломбардів.

Дмитро Разумков, скріншот: YouTube

Як відповів нам глава парламенту, його дружина не є власницею мережі ломбардів "ПРО100КРЕДИТ" з початку поточного року.

"Цей вид бізнесу був давно, він зовсім невеликий був. Станом на сьогодні в моїй родині його немає ні в мене, ні в дружини. І точно я не лобіював якихось своїх інтересів, відкриваючи ті чи інші напрямки роботи", - сказав Разумков.

Популярні новини зараз

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

Разумков, фото: Instagram

Раніше, у минулому році, у декларації Разумкова його дружина була власницею мережі ломбардів "ПРО100КРЕДИТ".

Варто нагадати, що Верховна Рада зібралася на урочисте засідання з нагоди 30-річчя ухвалення Декларації про державний суверенітет України. Так, у ньому взяли участь майже 150 колишніх депутатів-учасників історичної події, а також чинний і колишні президенти України.

На це засідання запрошені президент України, народні депутати першого та дев'ятого скликань, голови Верховної Ради попередніх скликань, президенти країни в попередні роки, прем'єр-міністр і члени Кабінету міністрів, керівники судової гілки влади, посадові особи, яких ВР обирає, призначає та дає згоду на призначення на посаду, керівники дипломатичних представництв іноземних держав.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше за прийняття скандального "азартного закону" та затягування із місцевими виборами віддувався Разумков.

Як повідомляє портал "Знай.uа", американська ділова рада закликала Разумкова та Геруса запобігти спотворенню "зеленого" законопроєкту.

Також Знай.uа писав, що Зеленський під час урочистого засідання Ради заговорив про закінчення політичної кар'єри: "Годі".