Горезвісна Тетяна Третьякова знову поділилась одіозною думкою, проте цього разу вона не сказала нічого оригінального: народна депутатка поскаржилась, що заробітної плати мало на проживання. Віднявши гроші, які йдуть на податки, народна депутатка мусить отримувати щомісяця “чистими” близько 32-35 тисяч гривень.

Галина Третьякова, скріншот: YouTube

Про це вона сказала в інтерв'ю для hromadske.

Депутатка, відома своїм висловлюванням про дітей низької якості, вважає: “Депутатська заробітна плата вона не тільки для депутата. Вона невелика, можна навіть сказати, що в реаліях для того, щоб забезпечити роботу народному депутату, вона замала". Жінка пояснила, що в обов'язках народного депутата - багато завдань, з якими він не може впоратись сам: “депутат має мати юридичну підтримку, організаційну… має бути контроль того, що відображається у ЗМІ. Крім того, має бути особистий помічник, який буде твій розклад [формувати]… На помічників оця сума, яка надається, - 42 тисячі гривень на чотирьох осіб. Це замало".

Обговорення необхідності збільшити заробітні плати народним депутатам обговорюються в суспільстві з стабільною періодичністю, проте поки про офіційне підвищення розмова не ведеться.

Популярні новини зараз

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

"Лічені миті до загрози": пророцтво старця Вікентія про допомогу вищих сил Україні у війні

Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати

Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться

Показати ще

Не так давно на розмір депутатської зарплати скаржилася й голова "Голосу" Кіра Рудик.

Як пояснила колишня топ-менеджерка, виживати їй допомагає фінансова подушка, яку вона встигла зробити при своїй попередній діяльності. Однак цю ситуацію вони планують вже в найближчому майбутньому.

Варто зазначити, що депутатам Верховної Ради заборонена оплачувана робота за сумісництвом, окрім викладацької, наукової й творчої діяльності, медичної практики, інструкторської та суддівської практики зі спорту.

У той самий час в Україні мінімальна заробітна плата становить 4173 гривні.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Я нікуди не збираюся йти", - Третьякова поскаржилася на буллінг через "низьку якість" дітей.

Як повідомляв Знай.uа Пальчевський зізнався, коли буде балотуватися в мери Києва.

Знай.uа писав, "Велике будівництво" Зеленського під Дніпром накрилося мідним тазом — 500 мільйонів "закатали в асфальт".