Видання Політ-портал повідомляє, що триває чистка рядів правління командою Юрик-Кравцов на цей раз став неугодним член правління Франтішек Буреша.

Як стало відомо виданню Політ-портал від джерел близьких до наглядової раді Укрзалізниці, на недавньому засіданні наглядової ради в. о. голови правління Юрик повідомив членам наглядової ради, що член правління Буреш повідомив що буде звільнятися, і зараз під виглядом відрядження за кордон виїхав проводити переговори по новому своєму працевлаштуванню.

Членів наглядової ради ця інформація не здивувала - пише видання - так як днями раніше з Укрзалізниці звільнилися два поляка Пашкевич і Целевский. Але інтрига в тому, що Франтішек Буреш не збирався і не збирається звільнятися, навпаки, він планує працювати! Так, дійсно Франтішек часто виїжджає у різні відрядження але виключно з виробничих питань.

Подібні інтриги Юрик веде не в перший раз, питання коли це набридне міністру та спостережній раді - задає питання Політ-портал?

До речі транспортний комітет верховної ради на вчорашньому засіданні вже висловив недовіру в. о. голови правління Юрика.

Популярні новини зараз

Ветерана війни та батька відомої актриси жорстоко побили прямо у ТЦК: "Покарати їх за моє приниження"

Українця відправили на фронт наступного дня після оновлення даних: за 2 години вже потрапив під обстріл

Супермаркети порадували обвалом цін майже на 30%: що подешевшало

Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах

Показати ще