Громадський діяч Андрій Пальчевський пояснив, чому захистив після скандалу Клітіну і поділився активною громадянською позицією.

Відповідні висновки можна зробити, прочитавши інтерв’ю Пальчевського для Апостроф.

Після секс-скандалу із народною депутаткою Клітіною, Пальчевський був чи не єдиним, хто за неї заступився. Він достатньо незалежний, щоб дозволити собі розкіш говорити те, що думає.

"Не можна запрошувати на роботу людину, а потім обговорювати публічно її жіночі принади. Це нижче чоловічої гідності. Вона ж працювала заступником міністра і є заміжньою жінкою. А компрометувати заміжню жінку нижче будь-якої гідності. Це мені вже не звикати до звинувачень. Увімкнеш один канал – згадують, як я робив бізнес в Росії. Між іншим, я працював там в міжнародних компаніях. Увімкнеш іншого – так все життя прожив в Америці і співпрацював з західними корпораціями", - зазначив він.

Андрій Пальчевський, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Відомо, що під час подій взимку 2014 року Пальчевський запам’ятався своєю активною громадянською позицією. Багато хто пам'ятає його, як водія швидкої допомоги.

"Мій досвід підказує, що плодами революцій користуються негідники. Тому ми підемо іншим шляхом. Відберемо людей, які думають про Україну, а не отримують шифровки з Кремля чи Заходу. Об'єднаємо українців навколо матеріальних питань: як стати багатше та сильніше, як підняти економіку і медицину. Нехай поділяють. Чим більше вони нас стравлюють, тим більше отримають протидії. У мене вистачає сміливості сказати людям: "Єднаймося". Моя місія – зібрати навколо себе професіоналів і людей справи, які мислять категоріями держави, а не живуть думками про пісочниці і корито", - зауважив Пальчевський.

Андрій Пальчевський

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як в дурдомі живемо! - Пальчевський яскраво відреагував на плівки Порошенка-Путіна.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський перерахував слабкі місця України.

Також Знай. ua писав, що Андрій Пальчевський розкрив цілі своєї команди, вибори все покажуть - "Зібрати професіоналів..."