Багатьох українців вже давно зацікавив громадський діяч Андрій Пальчевський. Не виключено, що Пальчевський може позмагатися на виборах за крісло мера Києва. Як показують соціальні опитування, більшість киян готові віддати за Андрія Івановича свій голос на майбутніх виборах і віддати у його руки долю Києва.

Буквально днями Андрій Пальчевський дав велике і цікаве інтерв'ю українському виданню "Апостроф", в якому розповів про себе нові факти, які ще ніхто не знав, а також розповів про плани своєї політичної сили "Перемога Пальчевського".

Андрій Пальчевський, фото: facebook.com/a.palchevskyi

- Назва "Перемога Пальчевського" - це заявка на вождізм?

- У розвиненому світі засновники успішних проєктів виносять свої імена в їх назви. Таким чином вони показують, що своїм ім'ям несуть відповідальність і гарантують якість. Це у нас прийнято крутити назвами політичних проєктів як "напьорсточники" на ринках, що й не дивно, враховуючи біографії їх авторів. "Перемога Пальчевського" означає, що я своїм ім'ям ручаюся за прийняття рішень людьми з моєї команди.

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

- Однією з головних тем планетарного масштабу вже довгий час є коронавірус. Однак Україна показує мінімальний рівень захворювання, якщо порівнювати з такими країнами, як Іспанія, Франція, Італія чи Німеччина. Ми дійсно вміємо боротися з коронавірусом, нам пощастило чи справа в чомусь іншому?

- Нам не пощастило. Нас просто обманюють.

- А в чому полягає обман?

- Обман полягає в тому, що влада повідомляє нам ті цифри, які їх влаштовують. Їм потрібно, щоб люди вийшли на роботу, вони підуть на роботу. Потрібно, щоб сиділи вдома – сидітимуть вдома. Я взагалі в ці цифри не вірю. Це чистої води маніпуляція статистикою. Зрозумійте, у нас кількість зроблених тестів у кілька разів менше, ніж у сусідніх країн.

Кажуть, ви поліглот. Скількома мовами ви розмовляєте?

- Не люблю хизуватися знанням мов. Скажу лише одне, що більшістю європейських мов, я вас чудово зрозумію.

- Нещодавно був скандал з Клітіною і ви були чи не єдиним, хто за неї заступився. Чому?

- Не можна запрошувати на роботу людину, а потім обговорювати публічно її жіночі принади. Це нижче чоловічої гідності. Вона ж працювала заступником міністра і є заміжньою жінкою. А компрометувати заміжню жінку нижче будь-якої гідності.

Це мені вже не звикати до звинувачень. Увімкнеш один канал – згадують, як я робив бізнес в Росії. Між іншим, я працював там в міжнародних компаніях. Увімкнеш іншого – так усе життя прожив в Америці і співпрацював з західними корпораціями. Добре, що люди це все своїми очима бачать і розуміють: якщо в атаки на нього так вкладаються – значить бояться.

Андрій Пальчевський, скріншот: YouTube

Андрій Іванович, ви відомі своєю активною громадянською позицією. Багато хто пам'ятає вас як водія швидкої допомоги під час подій зимою 2014 року. На вашу думку, чи буде в Україні черговий Майдан?

- Мій досвід підказує, що плодами революцій користуються негідники. Тому ми підемо іншим шляхом. Відберемо людей, які думають про Україну, а не отримують шифровки з Кремля чи Заходу.

Об'єднаємо українців навколо матеріальних питань: як стати багатше та сильніше, як підняти економіку і медицину. Нехай ділять. Чим більше вони нас стравлюють, тим більше отримають протидії. У мене вистачає сміливості сказати людям: "Єднаймося".

Моя місія – зібрати навколо себе професіоналів і людей справи, які мислять категоріями держави, а не живуть думками про пісочницю і корито.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський вказав на різницю між своєю командою і командою Зеленського.

Як повідомляв Знай.uа Пальчевський яскраво відреагував на плівки Порошенко-Путіна.

Знай.uа писав, Пальчевський розповів, як Герус присвоїв собі гроші підприємців з шоу ICTV.