Коронавірус крокує планетою, захоплюючи все більше країн. По свьому світу влади різних держав роблять все, щоб захистити своїх громадян від страшної недуги. І лише в Україні, де немає ні тестів на визначення коронавірусу, ні ліків, ні обладнаних місць у відповідних медичних закладах, де навіть маски — дефіцит, влада займається тим, що змінює ″придурків ″Х″ на чергових придукрів ″Y″.

Про це сказав журналіст, політичний оглядач Андрій Пальчевський у своєму відеозверненні на Facebook.

Пальчевський також дав поради українціям, як вижити під час коронавірусу.

″Щойно прочитав, що навіть на виробництві винищувачів F-35 введуть карантин. Каліфорнія ввела надзвичайний стан. А в Украні ми зайняті питанням, чи хороший був придурок ″Х″, якого помінли на чергового придурка ″Y″, замість того щоб боротися хоча б за одне наше право — мати можливість зробити тест на коронавірус.

Смотрящий від Зеленського за медициною Радуцький і всі ці люди, бандити, яких потім засудять, зробили все, щоб Україна була єдиною країною в Європі, яка залишилась без тест-систем, яких у нас зробили аж 10. В Італії роблять за тиждень 10 тисяч, а з наступного тижня — 20 тисяч робитимуть. А у нас всіх хворих кладутьпоруч з вірусом і без вірусу.

Популярні новини зараз

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили

Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Показати ще

Звертаюся до всіх, особливо до тих, чиї діти ходять до школи. Пропустіть краще школу, почитайте, що пишуть в інших країнах, не вірте дурницям, типу провітрювання автобусів. Закривайте маскою рот, мийте руки і як можна більше знаходьтеся вдома. Бережіть себе — нам ще дотягнути до літа, а далі, гляди, і влада поміняється″, - сказав Пальчевський.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський вивів на чисту воду команду Зеленського

Як повідомляв портал Знай.ua, Пальчевський оцінив загрозу коронавірусу.

Також Знай.ua писав, Пальчевский дав поради українцям в розпал коронавірусу