Судова система України, а точніше її вельми хитрий представник, була викрита в шахрайстві і практично у державній зраді. З'явилася інформація, що суддя Волноваського районного суду використовувала підроблений паспорт для того, щоб відвідувати окуповані путінськими бойовиками території Донецької області.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Державного бюро розслідувань України.

ДБР, 24tv.ua

За інформацією правоохоронців, підроблений паспорт суддя використовувала для того, щоб приховати факт своїх "подорожей". Під час перетину лінії розмежування, жінка для підтвердження своєї особи на контрольно-пропускному пункті давала прикордонникам паспорт з власним фото, але під іншим ім'ям.

Її справу вже передали до суду. У разі доведення провини, обвинуваченій загрожує покарання у вигляді штрафу до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 2 років.

Популярні новини зараз

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що глава Офісу президента Андрій Єрмак повідомив про підготовку нового закону, згідно з яким публікацію таємних розмов чиновників буде визнано злочином. Про це топ-радник Зеленського розповів в інтерв'ю виданню Washington Post.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Нардепи жорстко "розкатали" мерство Кличка: варварська забудова, "антикорупційна" імітація і транспортний колапс.

Як повідомляв Знай.uа колишня чиновниця Клітіна пояснила "грудасте" звернення - "Збудилися добре...".

Знай.uа писав, Кернес посадить маленьких харків'ян на гойдалки за 160 мільйонів.