Український громадський діяч Андрій Пальчевський підняв питання аварії, вибуху газу в квартирі Києва, яка забрала життя людей. Про це він повідомив в ефірі передачі Пульс на 112 Україна.

"Починається піар-чихарда навколо цього. Перший приходить в білій сорочці схожий на боксера людина. Другий швидко з лимонами приїжджає роздає маски. Скільки ми будемо на це дивитися? У нас повинні бути створені спеціальні центри. Аварії будуть завжди, повинні бути спеціальні будинки, куди можна в разі необхідності будь то пожежа, отруєння, переселити людей. Повинна бути муніципальна програма, мати 200-300 квартир в резерві", - говорить Пальчевський.

Він припустив, що ті, хто при владі, могли б подзвонити головним будівельникам міста і попросити, якщо не назавжди, то на пару років у безоплатне користування квартири, а за цей час побудувати нові.

"Таке відчуття, що українці – вовкулаки, але це не так. У нас є люди, які будують 5 тисяч квартир в рік. Хто заважає меру міста зняти слухавку, зателефонувати президенту цієї компанії і спитати: ти не міг би від душі дати 10-15 квартир для сімей? Одна справа, коли це просить хтось, а інше – коли це просить мер, від якого залежить цей президент компанії. Приползет віддасть, але для цього треба мати державний підхід до людей", - говорить він.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Показати ще

Нагадаємо, Пальчевський показав сумне майбутнє пенсіонерів.

Як повідомляв Знай. ua, Андрій Пальчевський назвав головний недолік влади.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський зізнався, коли буде балотуватися в мери Києва.