Відомий український бізнесмен, політичний оглядач та кандидат на посаду київського міського голови Андрій Пальчевський опублікував своє нове відеозвернення. За словами Пальчевського стає зрозумілим, що журналіст знайшов схожість між діями чинного українського президента Володимира Зеленського та втіклого експрезидента Віктора Януковича.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Андрія Пальчевського в мережі Facebook.

Пальчевський спершу зазначив, що вже наступного тижня Зеленському доведеться відбути важливу для всіх українців подію — зустріч з Володимиром Путіним, де вирішуватиметься питання окупованих територій Донбасу.

Андрій Пальчевський, скріншот із відео: Facebook

"В одного й іншого є точка біфуркаційна — як сказали б фізики, неповернення — як сказали б авіатори: життя і смерть — як сказали б, прості люди. Це точка, яку належить пройти нашому президентові приблизно за тиждень — все те ж донбасько-російське питання", - підкреслив Андрій Пальчевський.

Також журналіст нагадав про обіцянки Володимира Зеленського, які він дав народу України перед обранням на пост президента. Також Пальчевський згадав дії Віктора Януковича, коли той ще був главою держави.

"Янукович йшов у Європу, потім назад, потім — в Європу, потім — назад... В результаті — на вихід. Зеленський обіцяв, що буде встановлено мир на Донбасі. І для цього йому необхідно зустрітися з тими, хто вирішить це питання", - заявив Андрій Пальчевський.

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Зеленський, фото - ОП

Також варто нагадати, що Андрій Пальчевський буквально днями дав свою оцінку рейтингу Володимира Зеленського. За його словами, рейтинг президента Володимира Зеленського, за офіційними даними, впав до 52%. Проте, насправді його рейтинг значно нижче. Пальчевський зазначив, що Зеленський не виконав свої головні обіцянки, що призвело до різкого падіння рейтингу. І ті 52%, які називає останнє дослідження, насправді вже не відповідають дійсності.

Нагадаємо, Пальчевський назвав реальний рейтинг Зеленського: "Значно менше".

Як повідомляв Знай.uа українці розкритикували Зеленського після наради щодо тарифів: "Саме так виглядає кінець...".

Знай.uа писав, Пальчевський показав українцям головну проблему між Зеленським та урядом: "Діє проти...".