Незабаром киян чекають місцеві вибори, де стане відоме ім’я нового міського голови столиці. А поки що серед кандидатів у мери Києва лідирують Кличко і Пальчевський, серед кандидатів від «Слуги народу» - Дубинський і Качура.

Результати опитування компанії Active Group, свідчать, якби вибори мера Києва проходили в найближчі вихідні, на них з результатом у 29,4% підтримки переміг чинний мер Віталій Кличко. Андрій
Пальчевський набрав би 7,6% голосів виборців, Олександр Омельченко - 5,1%, Микола Томенко - 4,9%, Сергій Притула - 3,6%, Олексій Кучеренко - 2,9%, Олексій Гончаренко - 2,5%, Олександр Попов - 2,4%, Віктор Ляшко - 2,2% і 19,7% не визначилися з відповіддю. Опитування проводилося з 17 по 19 червня 2020 серед 800 киян шляхом анкетування.

Результати опитування, фото Active Group

Серед можливих кандидатів на посаду мера Києва від «Слуги народу» лідирують Олександр Дубинський (7,8%), Олександр Качура (6,6%) і Олена Кравець (6,1%), за ними слідують Віктор Ляшко (5,4% ), Ірина Верещук (4,2%), Микола Тищенко (1,7%), Євген Шевченко (0,9%). 48,3% опитаних не підтримали б кандидата від «Слуги народу».

При цьому лідерами електоральної підтримки серед політичних партій р. в Києві є «УДАР Віталія Кличка» (18,2%) та «Слуга народу» (17,9%). За ними йдуть «Батьківщина» (6,4%), «ЕС» (5,8%), ОПЗЖ (4,8%), «Свобода» (3,3%), «Партія Шарія» (2,7% ), «Голос» (2,6%), «Опозиційний блок» (2,6%), «Сила і честь» (2,2%), «Єдність» (2,1%). 21,1% киян не визначилися, за яку партію голосувати.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Допустима похибка вибірки опитування - 3,5%.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський відповів Третьякової за "неякісних дітей".

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський пожартував над Зеленським з-за маски.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський заговорив про головний недолік Зеленського.