Народний депутат України з фракції "Слуга народу" з Миколаєва, яка пройшла до українського парламенту під 116 номером, фахівець в області економіки і страхування "фешн-діва 9-го скликання" і, як нібито вважають Арахамія з Корнієнком, "баба робоча". Спеціально для наших читачів ми зібрали все, що відомо про Ірину Аллахвердієвої.

Ірина Аллахвердієва, фото з Facebook

Коротка біографія "робочої баби" Ірини Аллахвердієвої

Ірина Аллахвердієва стала депутатом Верховної Ради України 9 скликання 21 липня 2019 року, у списку "Слуги народу" була під номером 116. У парламенті увійшла в комітет з питань фінансів, податкової та митної політики, займається підкомітетом по тарифному і нетарифному регулюванню.

Ірина Аллахвердієва народилася 1978 року в Миколаєві. Закінчила Миколаївську державну аграрну академію, економіст з бухгалтерського обліку та фінансів. Знак зодіаку – Діва. Про роботу в Миколаєві відомо небагато: була заступником директора з розвитку у Миколаївській філії ЗАТ АСК "ІНГО Україна", заступником директора Миколаївського міського страхового агентства ЗАТ "Інкомстрах", директором Миколаївської обласної дирекції АТ СК "Уніка".

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

Головне за 5 травня: доплати пенсіонерам уже влітку, можлива смерть Віктора Павліка та новий тариф на світло

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Показати ще

Аллахвердієва зі "Слуги народу", фото facebook "Слуга народу"

Майно, доходи і заощадження

У декларації за 2019 з членів сім'ї вказаний тільки син. Нерухоме і рухоме майно: є квартира в Миколаєві площею 63 квадратних метра, якою володіє Аллахвердієва з 2007 року, і лише на 50%. Має жінка ще недобудовану квартиру (готельний номер) в Грузії площею 30 "квадратів".

Декларація Ірини Аллахвердієвої, скріншот: public.nazk.gov.ua

Декларація Ірини Аллахвердієвої, скріншот: public.nazk.gov.ua

І земельна ділянка в області площею 77300 квадратних метрів. З цінних рухомих предметів є у декларації годинник Frederique Constant вартістю 145 800 гривень. І ще автомобіль Lexus за 504 000 гривень (і годинник, і авто придбані в 2017 році).

Доходи і заощадження

Зарплата – 101 000 з АТ СК "Уніка" і 159 000 з ВРУ. Однак ще 692 000 надійшли як "повернення коштів за Договором купівлі-продажу майнових прав" від ТОВ "Кадорр-Каманіна". На рахунках у банках Аллахвердієвої нібито нічого не має (але має кредит в Грузії – майже на 14 000 доларів, половину з яких вже оплатила). Зате готівкою тримає 100 000 гривень, 75 000 доларів і 30 000 євро.

Сукня Аллахвердієвою від Versace, фото: TK Media

Скандали і чутки

"Фешн-діва 9-го скликання"

Депутат "Слуги народу" Аллахвердієва любить відвідувати парламент у гламурному одязі і з модними аксесуарами. У деяких ЗМІ її навіть називали "фешн-діва 9-го скликання". Жінку помічали:

З сумочкою від Gucci за 1892 долара (у жовтні 2019),

У сукні від Versace за кілька сотень євро (липень 2019),

З новим iPhone 11 Pro Max за 41 000 гривень (листопад 2019).

Зауважимо, середня зарплата депутата в той час була приблизно 25 000 гривень.

ДТП з Аллахвердієвою в січні 2020, фото: Novosto-N

ДТП в Миколаєві

26 січня 2020 Аллахвердієва потрапила в аварію у рідному Миколаєві. Хотіла припаркуватися у власному LEXUS, але, повертаючи направо з крайнього лівого ряду, зіткнулася з автомобілем Mazda. У ДТП, на щастя, ніхто не постраждав.

"Баба робоча"

Останній скандал пов'язаний з депутатами Корнієнком та Арахамією. Так, 23 червня вони в Миколаєві обговорювали Аллахвердієву і при цьому лунали фрази в дусі "вона баба робоча взагалі, як корабельна сосна". Розмова потрапила на відео, яке викликало гучний резонанс. Згодом обидва політики заявили, що відео змонтоване. Таку ж думку – про фейк і низькопробний бруд – у Facebook висловила і сама Аллахвердієва.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, справжня робоча баба - це Тимошенко: блогер жорстоко постібав вічну опозиціонерку.

Як повідомляв Знай.uа Корнієнко пояснив за "робочу бабу" і звинуватив журналістів – "Запис було змонтовано".

Знай.uа писав, Філатов визвірився на слуг народу Зеленського за розкішний обід у Дніпрі.