Український громадський діяч Андрій Пальчевський взяв участь в ефірі програми "Прайм" на 112 каналі. Пальчевський обговорив ряд актуальних новин, які відбулися в Україні за останні кілька днів.

Також громадський діяч поділився своїми думками стосовно проблем, які вже назріли із зарплатами чиновників, а саме доходами міністра юстиції України Дениса Малюськи, який нещодавно поскаржився, що не може собі дозволити придбати собаку через низькі доходи. Мова йде про пітбуля, якого виставили на аукціон, міністр планував його віддати на "перевиховання".

Про це стало відомо завдяки ефіру програми "Прайм" на 112 каналі, який вже є в мережі YouTube.

"Якщо б я був Станіславським, то я б сказав — не вірю. Я не знаю, навіщо вони починають все розповідати і навіщо це робить Малюська... Я не знаю як він там в юриспруденції, а у собаках він точно нічого не тямить. Справа в тому, пан Малюська, якщо ви купуєте пітбуля і думаєте, що ви його перевиховаєте, нагадаю вам випадок, який стався у Франції місяць тому. Дуже багато розвелося жалісливих людей, які купують бойових собак і намагаються визволити їх з неволі, куди їх віддають або поліція, або влада, або сусіди, які поскаржилися. І ось жінку загриз на смерть. Жалісливу жінку, яка взяла собаку таким чином.", - відповів Пальчевський міністру.

Також варто нагадати нашим читачам, що громадський діяч Андрій Пальчевський відреагував на резонансну загибель майже чотирьох десятків цуценят у літаку МАУ і заявив, що він вкрай незадоволений, адже це неприпустимо в сучасному світі.

Популярні новини зараз

Мінімум 2400 грн: пенсіонерам готують доплати, які залежатимуть від стажу

Мобілізація набирає обертів: розшук ухилянтів буде посилено

Від шикарної моделі тікають хлопці через її дивні нахили: "Або я, або ці яйця"

Мінекономіки готує нові правила бронювання працівників: що зміниться до листопада

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський розкритикував МАУ через втрату українських улюбленців.

Як повідомляв Знай.uа Маруся Звіробій взялася за старе і погрожує Зеленському.

Знай.uа писав, Андрій Пальчевський стрімко завоював серця киян, шанси зайняти крісло мера столиці зросли в рази.