Народ України хоче миру і професіоналізму у владі. Як тепер поводити себе по відношенню до президента?! Таким питанням задається громадський діяч, журналіст і бізнесмен Андрій Пальчевський в ефірі 112.ua.

Пальчевський, фото: youtube

Пальчевський зазначив, що зараз потрібно розбовтувати "султанат" Володимира Зеленського.

″Інакше назвати правління президента Володі не можу. Це султанат - мій прем’єр, мій генпрокурор″, - зазначив Пальчевський.

Ведучий підтримав тему султанату і назвав нардепів гаремом, а потім всі гуртом спільним розумом подумали і визначили, що гарем - це всі українці.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показати ще

"Там попри те, що роблять у гаремі, можуть ще й діамантове кольє подарувати, а у нас такий собі навчальний гарем", - жартує Пальчевський і миттєво із жартівливої теми переходить на серйозну розмову.

За його словами, українське суспільство в умовах діючої формації з усіма недоліками президента, з’явилась можливість якимось чином ці недоліки компенсувати.

"Перший посил президенту буде восени. Ми знаємо приміром, хто і що хоче в Києві, ми знаємо, що хочуть у Львові, а також які настрої в інших частинах України. Перше і головне - люди хочуть миру, друге - люди хочуть стабільності і професіоналізму. Щоб Володимир Зеленський виступав не в якості такого завзятого капітана команди - човен тоне", - зауважив Пальчевський.

І додав, що економісти не можуть вчитись лише у школі економіки Милованова, щоб отримати дипломи, адже для цього в Україні є сильні виші - Шевченка і політех.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчивський розповів, чому настав час змінити політичну еліту

Як повідомляв портал Знай.ua, Пальчевський пояснив, чому Зеленський не стане великим президентом

Також Знай.ua писав, Пальчевський викрив "вампірів" в українському олігархаті