У середу, 13 травня, на додаткових консультаціях у німецькому Берліні у відомстві Федерального канцлера досягнуті угоди про взаємні подальші дії щодо врегулювання ситуації на Сході України.

Про це заявив заступник керівника адміністрації президента Російської Федерації Дмитро Козак в ефірі російського телеканалу.

"Ці консультації дадуть додатковий імпульс для інтенсифікації переговорів і в "нормандському форматі", і в тристоронній контактній групі в Мінську. Будуть дані відповідні сигнали. Досягли угоди про взаємні подальші дії щодо мирного врегулювання конфлікту в Україні, за рішенням безлічі непростих завдань, які потребують вирішення у взаємодії з представниками Донбасу, представниками України "нормандському форматі", – сказав Козак.

Дмитро Козак, фото РБК

Варто відзначити, що 13 травня також відбулися засідання робочих підгруп ТКГ у режимі відеоконференції. В оновлену президентом Володимиром Зеленським Тристоронню контактну групу (ТКГ) увійшли депутати. Крім того, глави деяких парламентських комітетів вперше прийняли участь у переговорах по Донбасу.

Популярні новини зараз

Мінекономіки готує нові правила бронювання працівників: що зміниться до листопада

Школярам переписали навчальну програму: як зміняться уроки у 5–7 класах

Нацбанк виводить з обігу: якими грошима не розрахуватись

Нові правила вручення повісток: що тепер будуть робити поштарі

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, про що домовився Єрмак на зустрічі в Мінську – деталі переговорів щодо Донбасу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Донбас здригнувся від потужного залпу гранатометів – ЗСУ показали найманцям Путіна дорогу до Москви.

Також портал Знай.uа писав, що Лавров перед "нормандською зустріччю" висловився щодо Єрмака і Рєзнікова.