Президент Білорусі Олександр Лукашенко дав рекомендації по профілактиці коронавіруса. Про це він розповів під час відвідування полігону Об'єднаного інституту машинобудування, повідомляє білоруський портал REFORM.by.

Лукашенко зазначив, що в питанні профілактики інфікування коронавірусом, білоруси ведуть себе в цілому відповідально і дотримуються соціальне дистанціювання. При цьому у президента своє, досить цікаве уявлення про дистанціюванні.

"Якщо ти вже цілувався з кимось, то цілуйся далі. Не лізь там, якщо ти мужик, до іншої жінки і так далі. Ну потерпи місяць. Якщо ти десь терся там у сім'ї, залишся в сім'ї", - сказав Лукашенко.

Раніше Лукашенко давав своєрідні рекомендації про боротьбу з коронавірусом. Він пропонував боротися з хворобою трактором, горілкою, сухий сауною, грою в хокей, вершковим маслом, свіжим повітрям і багаттям диму, з допомогою лісів і боліт.

Раніше повідомлялося, що днями президент Беларуси запросив Володимира Зеленського та Володимира Путіна на парад до Дня перемоги, який там не скасували навіть незважаючи на пандемію коронавіруса. В Офісі українського президента вже відповіли на це запрошення. Про це повідомляє «Радіо Свобода» з посиланням на директорат з питань інформаційної політики Офісу президента.

Популярні новини зараз

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Так, там зазначили, що президент України Володимир Зеленський не поїде 9 травня на парад до Дня перемоги в Білорусь. "В Україні – карантин. Глава держави поки не здійснює закордонних візитів", - заявили в ВП.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський відмовився підтримати Лукашенка, Білорусь залишиться з Путіним один на один.

Як повідомляв Знай. ua, Лукашенко запросив Зеленського і Путіна разом відзначити День перемоги.

Також Знай. ua писав, що Лукашенко дав напуття білорусам.