Український політичний аналітик і прогнозист Володимир Стус поділився своїм баченням майбутнього України. На думку спеціаліста, Україна знаходиться не в найгіршій ситуації у порівнянні з іншими країнами і має непогані довгострокові перспективи. Також Стус розповів про можливу відставку президента Володимира Зеленського.

Про це стало відомо з інтерв'ю ресурсу Politeka Online.

Я пояснив Стус, Україна раніше всіх увійшла в нинішню кризу. "Україна на дні", - стверджує прогнозист. Саме це дає державі бачити "світло в кінці тунелю", тоді як інші країни лише вступають на шлях, де їх чекатимуть численні виклики. Все це є частиною глобальних світових процесів і цивілізаційного протистояння.

Також Стус прокоментував можливість відставки президента Володимира Зеленського. Прогнозист відзначив, що Зеленського позбавити посади може лише одночасно тиск майдану та країн Заходу - оскільки це не те крісло, з якого йдуть добровільно. Тим не менш, він дає Зеленському й шанс - можливо, він справді візьметься за виконання своїх передвиборчих обіцянок і почне реформувати олігархічну економіку систему.

Володимир Зеленський, скріншот з відео

Популярні новини зараз

Пенсіонерам доплатять солідні гроші: надбавки приходитимуть три місяці

Пенсіонерам старше 70 років збільшать виплати: умови та суми

Бронювання можна отримати автоматично: кому не треба звертатись в ТЦК

Газ подорожчає для всіх: як новий тариф вдарить по гаманцю

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пухкенький, наче пасочка - Зеленський роздобрів на державних харчах, від кубиків на животі не залишилось і сліду.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський прийняв остаточні кадрові рішення, українцям повідомили подробиці.

Також Знай.ua писав, що Зеленський стривожив зізнанням про доньку, президентство вилізло боком - "Це проблема".