Народний депутат від партії "Слуга народу" Євген Шевченко в прямому ефірі з сесійної зали Верховної Ради розкритикував роботу керівника запорізької соціологічної компанії Independent Researching Group Аскада Ашурбєкова.

Причина такої негативної оцінки IRG полягає в тому, що згідно з опитуванням Шевченко посів останнє місце за ефективністю своєї роботи серед нардепів Запорізької області.

"Ашурбєков, або як його прізвище, опублікував соцопитування, провів опитування аж 40 експертів, власний, напевно, штаб. Аскар Ашурбєков, є такий політолог у нас в Запорізькій області, якого не призначили головою Токмацької районної адміністрації. Він чомусь подумав, що це зробив я, образився на мене і зробив ось таке соцопитування, аж із сорока представників політсил своїх. Це дуже підло, низько, абсолютно непрофесійно. І, пане Аскар, я замовляю опитування центру Разумкова, справжнє. Воно дороге, але я грошей не пожалію, щоб плюнути в вашу гидку пику, бо ви – ошуканець, брехун і маніпулятор!" - сказад політик.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, народний депутат з фракції "Слуга народу" Микола Тищенко нерозбірливо обмовився про "життя українців" в кулуарах Верховної Ради.

Популярні новини зараз

Нові правила вручення повісток: що тепер будуть робити поштарі

Окрім комісій і відсотків: "Ощадбанк" попередив про нові правила списання коштів

До банкомату з чужим не підходьте: ПриватБанк вилучає картки та залишає українців без грошей

Без згоди не заберуть: хто має імунітет від мобілізації

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, мер Дніпра Борис Філатов пообіцяв набити морду народному депутату Олександру Дубінському.

Також портал Знай.uа писав, що після заяв про внутрішню кухню "Слуги народу" до Лероса нагрянула СБУ.