Карантин-карантином, а вибори в США – за розкладом. Принаймні, поки. У Сполучених Штатах, незважаючи на пандемію, триває передвиборча гонка. Правда, обставини змусили дещо змінити її формат. Тепер кандидати змушені звертатися до народу з дому. Саме так і вчинив Берні Сандерс, який оголосив одну з найгучніших новин передвиборній гонці.
Сандерс прийняв рішення відмовитися від участі у виборах. І спосіб, яким він оголосив про це, досить дивно для людини його віку. Берні організував стрім на відомій стриминговой майданчику Twitch. Вийшовши в прямий ефір, Сандерс зібрав більше мільйона глядачів, які спостерігали його виступ в режимі онлайн.

США, nash.live

Берні заявив, що відтепер він більше не є кандидатом в президенти США. Він закликав підтримати свого колегу по Демократичної партії – Джо Байдена. Тепер Байден залишився єдиним кандидатом від демократів, і його ім'я буде у виборчих бюлетенях. У Республіканській партії поки що не все так однозначно. Чинному президенту Дональду Трампу ще доведеться перемогти в праймеріз свого конкурента – Рокі Де Ла Фуенте. Орієнтовна дата виборів – 4 листопада 2020 року.

бязательно підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, переляканий Трамп різко відскочив від медика з температурою.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, Трамп щосили втік від чиновниці, почувши про її температуру, смішне відео.

Знай.uа писав, Дональд Трамп екстрено здав тест на коронавірус, з'явилися результати.