Як відомо, вже незабаром з України в Росію відправляються пасажирський поїзд, який має повернути українців додому, які там застрягли. Відтак, це викликало в мережі неабиякий резонанс, адже деякі жителі країни висунули думку, що врятовані з "полону" Путіна можуть бути завербованими російськими спецслужбами.

Відповідний допис оприлюднили на Telegram-сторінці Klymenko Time.

Відтак, у мережі побоюються, що українців з Росії приймуть на батьківщині досить "гаряче", адже вважають, що вони можуть бути завербованій путінськими спецслужбами.

"Найбільш цікаво це те, як будуть зустрічати наших з Росії. Тому що ми вже фіксуємо коментарі відвертих ідіотів (по-іншому не скажеш), які розповідають, що до нас на поїзді з Москви їдуть вороги і "малоросійські агенти ФСБ", - йдеться в повідомленні.

Коронавірус дістався Кремля, фото: Телеграм

Популярні новини зараз

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Водночас в мережі навели і сам допису, який оприлюднив екс-депутат Львівської міськради та колишній віце-губернатор Луганської Області Зіновій Гузар:

"Поясніть, що ці "українці" забули в Раші на 6 рік війни... Приїдуть диверсанти з українськими паспортами, якими їх забезпечила нова влада? Чергова купа малоросів, агентів ФСБ з українськими паспортами? А потім будуть кричати: "Путін, захисти російськомовне населення"?! І будуть розігрувати громадянський конфлікт", - йдеться в скандальному дописі.

Також, як підкреслюється в повідомленні, в день прибуття поїзда з нашими з РФ потрібні посилені заходи безпеки.

Скріншот допису

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як шириться пандемія Україною — з'явилася інтерактивна карта за областями. В Україні з’явився унікальний ресурс, який дозволяє відстежити ситуацію з поширенням коронавірусу

Як повідомляв портал "Знай.ua", швидкі тести на коронавірус — у Швейцарії та Німеччині запрацювали кіоски Corona Drive In. У Європі відтепер стало можливо зробити швидкі тести на коронавірус, не виходячи з машини

Також "Знай.ua" писав, з Італії просто у ліс – карантин штовхає людей на несподівані вчинки. Українець прийняв цікаве рішення після приїзду з Італії