Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що у разі потреби влада готова до введення надзвичайного стану в країні у зв'язку зі спалахом коронавірусу. Шмигаль виступив на позачерговому засіданні Верховної Ради у вівторок, 17 березня.

Денис Шмигаль зазначив, що до таких мір вдалися й багато інших європейських країн. Тому в разі необхідності в рамках боротьби з поширенням небезпечного коронавірусу в Україні буде введено надзвичайний стан.

Денис Шмигаль, скріншот: YouTube

"Надалі, якщо буде потреба ми готові до введення надзвичайного стану в Україні, так як робить більшість країн Європи. Якщо це буде необхідно, ми до таких рішень готові", – сказавши він. Денис Шмигаль

Крім того, прем'єр додав, що такі пропозиції вже підготовлені і за необхідності будуть надані. Варто нагадати, що станом на 16 березня в Україні було лабораторно підтверджено 5 випадків зараження, один з яких летальний. 17 березня режим надзвичайної ситуації було введено у Чернівецькій і Житомирській областях, де виявили випадки зараження коронавірусом.

Популярні новини зараз

Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах

Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Показати ще

Коронавірус, скріншот: YouTube

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українців евакуювали з охопленої коронавірусом Італії, відео з аеропорту "Бориспіль"

Як повідомляв портал "Знай.ua", чим обернеться коронавірус для України, Романенко показав основні виклики Зеленському

Також "Знай.ua" писав, Раду відправляють на карантин через коронавірус — Білецький з Нацкорпусу поставив вимогу. Національний Корпус домігся призупинення роботи Верховної Ради