Тимчасовим виконуючим обов'язки глави Міністерства розвитку економіки став перший заступник міністра розвитку економіки Павло Кухта. Таке рішення ухвалив Кабмін на засіданні у вівторок, 10 березня.

"Сьогодні за рішенням уряду на мене було покладено тимчасове виконання обов'язків Міністра розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України", - написав Кухта на своїй Facebook-сторінці.

В. о. міністра економіки зазначив, що для його команди важливо, щоб зміни і реформи, які вдалося запустити за півроку роботи (ринок землі, запуск приватизації, реформа держпідприємств, створення інструментів для залучення інвестицій та багато іншого), "не пропали безслідно і тривали на благо народу України".

Кухта також пообіцяв докласти "максимум зусиль для того, щоб процес зміни уряду жодним чином не позначився на злагодженості і якості роботи Міністерства і пройшов непомітно для наших громадян, а всі напрацювання були передані наступникам".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Нагадаємо, Кабмін тимчасово віддав крісло міністра освіти Юрію Полюховичу, що про нього відомо.

Як повідомляв портал Знай.uа, прем'єр Денис Шмигаль затвердив новий план профілактичних заходів з боротьби з розповсюдженням коронавіруса.

Також портал Знай.uа писав, що Шмигаль вперше звітував замість Гончарука в Раді і зламався на питанні про Крим.