Перший заступник ексміністра освіта Ганни Новосад Юрій Полюхович став тимчасовим виконуючим її обов'язки. Таке рішення було прийнято на засіданні Кабінету міністра у вівторок, 10 березня, йдеться в повідомленні прес-служби МОН.

"Сьогодні Уряд доручив мені тимчасово виконувати обов’язки Міністра освіти і науки України. Для мене це велика честь і ще більша відповідальність. Робитиму все можливе, щоб у цей період Міністерство працювало злагоджено та ефективно, а передача влади відбулася спокійним, цивілізованим шляхом. Сподіваюся на підтримку та подальшу співпрацю", - написав Юрій на своїй Facebook-сторінці.

Варто уточнити, що Полюхович є кандидатом історичних наук. Крім того, з 2020 року він представляє нашу країну в Європейській асоціації дослідників культури майя WAYEB.

З вересня 2019 Полюховича було призначено на посаду першого заступника міністра освіти Ганни Новосад. Також паралельно з цим він викладав у Національному університеті імені Тараса Шевченка курс "Історія цивілізації доколумбівської Америки".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

Тиск на гаманець стане нестерпним: подорожчає ще одна комунальна послуга

Незабаром почнеться хаос: з Китаю завезли "клопів, що пукають", які знищують дерева

Пенсіонерів обкладуть податками: кому доведеться платити

Літнім українцям підкинуть грошей: як збільшиться пенсія в залежності від віку

Показати ще

Нагадаємо, чим відома Юлія Гришина, якій хочуть довірити Міністерство освіти.

Як повідомляв портал Знай.uа, прем'єр Денис Шмигаль затвердив новий план профілактичних заходів з боротьби з розповсюдженням коронавіруса.

Також портал Знай.uа писав, що Шмигаль вперше звітував замість Гончарука в Раді і зламався на питанні про Крим.