Денис Шмигаль, який зайняв крісло прем'єр-міністра, розповів, що робитиме на новій посаді. У середу, 4 березня, стало відомо, що президент України Володимир Зеленський у Верховній Раді подав кандидатуру Дениса Шмигаля на посаду прем'єр-міністра України. Там же, в Раді, виступаючи за трибуною кандидат у прем'єри розповів про свої цілі.

Ексклюзивне відео Znaj.ua

Так, за словами Шмигаля, детальний план роботи нового Кабміну буде описаний і опублікований для публічного доступу вже найближчим часом. Імовірний новий прем'єр-міністр України заявив про пріоритети у своїй роботі. Так, він має намір зосередиться на децентралізації, медицині, створенні інвестиційного клімату в країні та розвитку освіти. Також він підкреслив, що новий уряд буде працювати і в оборонному секторі, оскільки в країні йде війна. У планах Шмигаля повернення до складу України окуповані Росією Крим і Донбас.

Ексклюзивне відео Znaj.ua

Денис Шмигаль, скрін з відео

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

Денис Шмигаль в Раді, фото - Znaj.ua

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, у Зеленського назвали несподівану заміну Гончаруку, хто посуне прем'єра.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Владислав Скальський, Денис Шмигаль і Андрій Прокопенко увійшли в трійку кращих губернаторів України.

Також портал "Знай.ua" писав, що Рада призначила нового міністра громад і територій Дениса Шмигаля, що про нього відомо.