Як відомо, ще раніше тимчасово виконувачка обов’язків директора ДБР Ірина Венедіктова заявляла, що у відомстві готуються документи, які передбачають привести допит колишнього українського лідера Петра Порошенка силою. Наразі ж стало відомо, що суд дав згоду на такий допит.

Відповідний документ оприлюднили у Telegram-каналі Klymenko Time.

Зауважимо, тоді Венедіктова розповідала, що розслідування проваджень щодо Порошенка просувається важко, адже він попросту не з’являється на допити. Тому вони направили до суду відповідні документи, аби "змусити" екс-президента обов'язково прийти на допит.

Петро Порошенко, 5 канал

На сьогодні стало відомо, що суд дав дозвіл на "силовий" допит Порошенка та назначив йому "зустріч" з представниками ДБР на 28 лютого.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа

Показати ще

"Слідчий суддя К.Е.Константінова дала дозвіл на примусовий привід Петра Порошенка на допит в Госбюро розслідувань. На 28 лютого о 14:00", - йдеться в повідомленні.

Фото документа

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Порошенко і Кононенко застрахують увесь НБУ, ціна питання

Як повідомляв портал "Знай.ua", обдарована Зеленським волонтерка поскаржилася на здирників - "Не гідна великої нагороди"

Також "Знай.ua" писав, готові заколоти вилами або посадити на палю: мережа кипить від фотожаб про повернення українців з Китаю