Всі українські позиції на Донбасі знаходяться під контролем військ України. Про це заявив начальник Генштабу Руслан Хомчак після засідання Ради національної безпеки і оборони (РНБО) на брифінгу.

Засідання РНБО терміново зібрали після ранкового бою на Донбасі. Серед українських втрат під час нападу бойовиків на Донбасі – 1 загиблий боєць, троє поранених і два контуженых.

Він повідомив, що бойовики запросили режим тиші і він зберігається з 10 години ранку. Крім того, Хомчак уточнив, що в результаті боїв з боку бойовиків 4 загиблих і 6 отримали поранення.

"станом на даний момент всі наші позиції перебувають під контролем наших військ", - заявив він.

Крім того, Рада національної безпеки і оборони (РНБО) схвалив і запропонував президенту України Володимиру Зеленському для затвердження проект стратегії нацбезпеки і оборони, яка заснована на трьох принципах державної політики у сфері нацбезпеки: стримування, стійкість, взаємодію.

Популярні новини зараз

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

"Вперше в центрі уваги документа - людина, її життя, здоров'я, честь, гідність, недоторканність і безпеку", - заявив секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данилов.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, іноземні посли відвідали район розведення сил на Донбасі.

Як повідомляв Знай. ua, експерти підбили перші підсумки реформ Зеленського в оборонному секторі.

Також Знай. ua писав, що генштаб почав службове розслідування за гучних слів полковника ВСУ Ноздрачова про Донбасі і "ЛДНР".