В популярній соцмережі TikTok з'явилося кумедне відео, на якому можна помітити танцюючого президента України Володимира Зеленського.

Зараз ролик, на якому Володимир Зеленський танцює під запальну пісню набрав понад 45 тисяч лайків. В описі до відео вказується, що воно було знято ще до обрання Зеленського президентом.

Так, в нічному клубі або ресторані Володимир Зеленський у чорній футболці та джинсах активно рухається під музику: стрибає і радісно піднімає вгору руки. Поруч з ним танцюють й інші люди, а навпроти знаходиться, ймовірно, його дружина і перша леді країни Олена.

Варто уточнити, що ролик опублікувала користувачка TikTok Олена Леона. У своєму акаунті дівчина вказала, що вона займається SMM. У неї більше 2 тисяч підписників, а її ролики набрали в сумі майже 160 тисяч лайків.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

Нагадаємо, Зеленський заявив про готовність розпустити Верховну Раду 9-го скликання і оголосити дострокові парламентські вибори.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський звільнив з посади голови Офісу президента Андрія Богдана і віддав крісло Андрію Єрмаку.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський анонсував масштабну чистку в "Слузі народу".