Стало відомо, що глава української держави Володимир Зеленський під час офіційної зустрічі з Папою Римським Франциском у Ватикані попросив допомогти зі звільненням громадян України, які перебувають у полоні на Донбасі, в анексованому Криму і в Російській Федерації. Про це український лідер написав на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter.

Володимир Зеленський

Так, за словами Зеленського, понтифік робить все, що в його силах для досягнення миру та гармонії в усьому світі.

"Папа Римський робить усе можливе для досягнення миру та гармонії в усьому світі. Через 2 місяці після "Норманді" в Парижі я просив допомогти зі звільненням українців, полонених на Донбасі, в Криму та в Росії. Натхненний нашою розмовою про мир в Україні", - повідомив президент України.

Нагадаємо, що під час офіційного візиту на Львівщину президент України Володимир Зеленський представив нового губернатора – бізнесмена Максима Козицького.

Популярні новини зараз

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду

Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", президента України Володимира Зеленський з офіційним візитом вирушив до Ватикану, щоб зустрітися з Його Святістю Папою Франциском і обговорити мир у країні.

Також "Знай.ua" писав, що новоспечений губернатор Львівщини Максим Козицький, якого представив президент Володимир Зеленський у Львові, зробив перше кадрове призначення.