Відомий український політолог Михайло Подоляк розповів про похмілля Коломойського і того, чому воно шкодить Володимиру Зеленському. Відповідний пост він опублікував на Facebook.

"похмілля Коломойського)... Трошки публічно опустили? Збили пиху? Демонстративними обшуками на телеканалі 1+1 і подальшим психологічним тиском в квартирах співробітників? Повернули знову на грішну землю? Довели, що якщо знадобитися, то швидко і безжально заженуть туди ж, куди в свій час недозагнали Янукович і Порошенко? І також швидко з'ясували,що немає ніякого особливого впливу і що тим, хто обшукує глибоко фіолетово, як читається прізвище власника... Так завжди відбувається, коли здається, що все під контролем і далі рух тільки вгору...", - пише Подоляк.

Володимир Зеленський, Reuters

Політолог зазначає, що будь-яка людина, коли отримує більше влади, ніж раніше, починає формувати всередині себе образ ворога, який частіше складає з того, хто ще вчора був покровителем.

"Тому що людина чудово пам'ятає образи, непомітні потиличники, ігнор, довге сидіння в адміністратора в очікуванні Папи, іронічне опускання в присутності інших пацанів. А Ігор Валерійович славиться саме цим - дрібними такими словесними уколами, непомітним приниженням у чиєму/те присутності (хоча наодинці цілком все по деловитому), телефонним тролінгом, анекдотиком з нагоди з зміненими головними героями і специфічної мораллю, таким брутальним панібратским «ти взагалі хто?»).., - пише Подоляк.

Популярні новини зараз

Готуємо теплі шкарпетки та кофти: синоптики попередили українців про похолодання після Великодня

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Він зазначив, що "обратка" завжди є, навіть якщо вона умовна, буває такою – образливою, несподіваною і в спину. Крім того, вона завжди буває публічною.

Ігор Коломойський

"Коли ти ліниво так відпочиваєш, кожен день придумываешься нові анекдоти про недієздатною команді Зеленського та підраховуєш все ще можливі завтрашні прибутку. Ти ж серйозно мнишь тільки себе самим хитрим, проженным і заслуженим, кому всі зараз мають). А що ти можеш? Правильно. Тільки ганебно троль. І ось вже твої юні, дурні і передбачувані pr-нукери в лоб починають атакувати вкрай амбітного хлопця Володимира Олександровича, перетворювати його в того самого горезвісного лоха. Нукерам-то і самим адже всерйоз здалося, що вони тут головні. А ні! Хлопець точно не лох і тому все тільки починається). Для Ігоря Валерійовича...", - пише Подоляк.

Нагадаємо, Подоляк показав, що з'їдає команду Зеленського зсередини.

Як повідомляв Знай. ua, Подоляк пояснив, як 75% Зеленського перетворилися на 50% - чому впав рейтинг президента.

Також Знай. ua писав, що український політолог жорстоко змішав з брудом нардепів Зеленського.