Український бізнесмен Ігор Коломойський заявив, що надавав допомогу переможцю виборів президента України Володимиру Зеленському радами і готовий продовжувати це робити. Відповідне інтерв'ю він дав російським ЗМІ.

Ігор Коломойський розповів, що поради Зеленському не були "масовим явищем" і за останні півроку він давав їх шоумену "один-два рази". Він зазначив, що готовий і далі "іноді консультувати" майбутнього президента України, але при цьому не шукає місця в його команді.

Опоненти Зеленського стверджували, що він пов'язаний з Коломойським. Так, навіть діючий президент України Петро Порошенко прямо називав Зеленського "маріонеткою Коломойського".

Український бізнесмен також заявив, що після офіційного оголошення результатів виборів, які очікуються у вівторок, 30 квітня, повернеться в Україну.

Популярні новини зараз

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Показати ще

Раніше повідомлялося, що юрист Ігоря Коломойського Андрій Богдан назвав причину, яка вплинула на рішення шоумена Володимира Зеленського йти у велику політику.

Володимир Зеленський не відразу піддався на вмовляння і погодився піти у велику політику, каже Богдан.

Юрист Ігоря Коломойського і майбутнього президента України Андрій Богдан розповів, що свого часу йому довелося переконувати шоумена балотуватися на пост президента України.

"Ми розмовляли в ресторані. У мене була ідея: "Давай ти підеш по мажоритарному виборчому округу, ми з легкістю виграємо ці вибори. Тобі не треба буде приділяти багато сил, енергії та грошей для цього. Ти зайдеш як депутат-мажоритарник, і у тебе буде якийсь фундамент для президентських виборів", – розповідає юрист.

Нагадаємо, відомий астролог дав детальний прогноз по Зеленському.

Як повідомляв Знай. ua, у Зеленського зворушливо привітали українців з Великоднем.

Знай. ua писав, що Коломойський розповів, що зробить із Зеленським.