Олег Ляшко, лідер "Радикальної партії" розізлився не на жарт. Політик психонув і опублікував у мережі номери мобільних телефонів власника телеканалу 1+1 Ігоря Коломойського, гендиректора каналу Олександра Ткаченка і кандидата у президенти України шоумена Володимира Зеленського.

За словами Ляшко у Facebook, так він вирішив "наслити", тому що хтось із співробітників телеканалу опублікував у мережі його телефон.

"Якась ідіотка з "Плюсів" злила мій номер телефона в інтернет і вже другий день мене спамлять тисячами повідомлень і дзвінками з усього колишнього СРСР. Тому вимушений буду змінити номер, який у мене з 1998 року. До речі, хто хоче поговорити з Коломойським, Зеленським, Ткаченком - ось їх телефони. Дзвоніть, пишіть на здоров‘я!", - написав Ляшко.

Варто зазначити, що на своєму iPhone Ляшко використовує російський інтерфейс операційної системи.

Популярні новини зараз

Нарахували 25 000 гривень пенсії, а платять копійки: чому деякі пенсіонери отримують менше, ніж їм належить

2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття

Показати ще

Користувачі в мережі активно коментують допис і просять політика підказати номера ще деяких відомих людей: "Контакт Ахметова не подскажете?", " А Порошенка номер не підкажете, можна Міши, його сина", "А почему у Коломойского Швейцарский номер???", "Можете тимчасово змінити номер, а старий поки вимкнути зовсім. Через місяць-два вщухне, всі забудуть і гадатимуть, що номер вже викинутий. А тоді можна знову спокійно далі користуватись", "Зачем уподобляться этой с " плюсов"?

Нагадаємо, "Принаймні, на останок зробить щось хороше": Рибчинський дав безцінну пораду Порошенку - давно обіцяв.

Раніше, портал Знай.ua повідомляв, що українці показали вражаючу міць "Козака-2".

Як повідомляв "Знай.uа", екс-губернатор Одеської області, колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі в одному з останніх інтерв'ю відверто розповів про своє ставлення до Володимиру Зеленському у якості ймовірного президента України. Також "Знай.uа" писав, що народний артист Станіслав Боклан, зіграв прем'єр-міністра в серіалі "Слуга народу", заступився за Зеленського.