Перша леді України Олена Зеленська трепетно привітала чоловіка Володимира Зеленського з днем народження. Сьогодні, 25 січня, президенту виповнилося 42 роки. На офіційній сторінці першої леді з'явилося ніжне привітання, в якому вона неодноразово називає президента справжнім чоловіком, а також опублікована спільна фотографія гаранта з його дружиною.

"Безпечно. Затишно. Ніколи не спокійно, але завжди цікаво. Так відчуваєш себе, коли поруч – справжній чоловік", - пише Олена. Вона також зізналася, що з чоловіком у неї завжди "відчуття легкого запаморочення і "метеликів" всередині". Також у своєму привітанні Олена Зеленська дякує чоловіку за миті, проведені разом. Вона бажає, щоб таких моментів було ще нескінченна кількість, і завжди "рука в руці".

До речі, свої вітання колишньому лідерові у соцмережі залишили і "кварталівці". На сторінці студії "Квартал 95" з'явилося фото Володимира Зеленського, а в підписі до нього – зворушливі поздоровлення. "Пишаємося, радіємо кожному успіху, підтримуємо кожне важке рішення і знаємо, що все вийде. З Днем народження, Вова! Завжди поруч, твій "Квартал", - йдеться у підписі до світлини.

Нагадаємо, Олена Зеленська завела аккаунт в Instagram, українці вже пишуть перші звернення.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Олена Зеленська розповіла про жорстку сварку чоловіка з Коломойським.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Олена Зеленська розсекретила крутий норов чоловіка.