У 2019 році перша леді України Олена Зеленська стала однією з найбільш обговорюваних персон в країні. Українці постійно оцінювали образи Олени Зеленської, багато з яких заслужили на схвальні відгуки щодо смаку дружини президента, розуміння доречності ситуації та відповідності першої леді її високого положення.

Перша леді країни повинна бути уособленням доцільності, помірності, краси й стилю. Варто зазначити, що дружина Володимира Зеленського непогано справляється з новими завданнями у тому числі з точки зору моди й естетики.

Найкращі образи Олени Зеленської у 2019 році

Олена Зеленська

У день першого туру президентських виборів Олена Зеленська супроводжувала чоловіка на виборчій дільниці в червоному костюмі, що складається з піджака оверсайз і укорочених штанів. Багато стилісти відзначили, що колір вибрано не випадково, а в якості символу перемоги її чоловіка. На думку модних експертів, усі відтінки червоного дуже йдуть першої леді України. Вони підкреслюють її тендітну фігуру і натуральну красу.

Олена і Володимир Зеленські

Популярні новини зараз

"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Чимало українців запам'ятали образ Олени Зеленської на інавгурації чоловіка. Для церемонії вона обрала елегантний білий костюм з кейпом і ефектною вишивкою ручної роботи на спині. Модні експерти в один голос заявили, що образ підібраний доречно і символізує чистоту й елегантність. Більш того, комплект успадковував всі модні тенденції сезону.

Олена Зеленська, Instagram

Для першого закордонного візиту Олена Зеленська вибрала брючний костюм дизайнера Юлії Богдан і її бренду SIX, створеного у 2017 році. Цей костюм можна придбати на сайті бренду, однак для Олени Зеленської її пошили по її замірам. Лаконічний кежуал-образ для візиту в столицю Бельгії перша леді доповнила сумкою бренду Staud.

Олена Зеленська, Paul Bellaart

Олена Зеленська, Paul Bellaart

Олена Зеленська стала героїнею грудневого випуску українського Vogue й взяла участь у стильні фотосесії. Її образ полонив серця мільйонів.

Нагадаємо, Зеленський не говорив з Путіним про Крим на "нормандському саміті": українцям розкрили причини.

Як повідомляв портал Знай.uа, Пальчевський показав Зеленському схему припинення вогню на Донбасі: відео.

Також портал Знай.uа писав, що крилаті фрази Зеленського ожили у мультфільмі "Король Віслюк".