В суботу, 25 січня 2020 року український лідер Володимир Зеленський святкує своє 42-річчя. Цікаво, як глава держави змінився за минулий рік.

Володимир Зеленський

Так, президент народився в 1978 році в місті Кривий Ріг. Ще до обрання главою держави Зеленський отримав гучну популярність як комедійний актор, продюсер і сценарист.

Також український гарант був капітаном команди КВК "95 Кварталу", а потім засновником і художнім керівником самої студії "Квартал 95".

Ще 1 січня 2019 року на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram Володимир Зеленський заявив, що збирається стати президентом України.

Популярні новини зараз

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Відразу після цього він почав активно працювати над своєю передвиборчою кампанією.

Слід зазначити, що Зеленський зайняв посаду президента України в 41 рік і, в результаті, став наймолодшим президентом в історії України. Він править вже 250 днів.

Також після перемоги на виборах Володимир Зеленський почав трохи змінюватися: він значно змарнів і набрав трохи зайвої ваги.

Володимир і Олена Зеленские

За цей час українському гаранту Володимиру Зеленському вдалося двічі домогтися обміну полоненими з Російської Федерацією, повернути захоплені в Керченській протоці кораблі, розвести війська на 3 ділянках лінії розмежування на Донбасі, провести переговори з лідерами країн "нормандського формату". Крім того, під час правління Зеленського був запущений Антикорупційний суд.

Володимир Зеленський

Також наголошується, що 21 квітня 2019 року Володимир Зеленський був обраний президентом України, отримавши підтримку 73,22% виборців, тим самим встановивши ще один рекорд. Він отримав найбільшу підтримку серед населення за всю історію України.

Вже 20 травня Володимир Зеленський прийняв присягу перед українцями як глава держави.

Український лідер Володимир Зеленський одружений на прекрасній жінці Олені, а також він виховує своїх маленьких дочку і сина.

Родина Володимира Зеленського

Володимир Зеленський

Володимир Зеленський

Володимир Зеленський

Нагадаємо, що неточність перекладу промови президента Володимира Зеленського до Дня соборності України ледь не призвела до міжнародного скандалу з Румунією.

Як повідомляв портал "Знай.ua", президент України Володимир Зеленський разом з дружиною Оленою відвідали Меморіальний комплекс "Яд Вашем" в Єрусалимі.

Також "Знай.ua" писав, що президент України Володимир Зеленський зустрівся з прем'єр-міністром ізраїлю Беньяміном Нетаньяху.