Дружина"слуги народу" Святослава Юраша, засновника міжфракційного об'єднання "Цінності, гідність, сім'я" приміряла образ лесбіянки.

Про "подвги" дружини захисника консервативних цінностей розповіло видання "Букви".

Кілька днів тому, 18 січня, Святослав Юраш створив у Верховній Раді міжфракційне об'єднання "Цінності, гідність, сім'я", метою якого є, за словами нардепа, захист консервативних цінностей. Журналісти поцікавились, чим живе сім'я самого "слуги народу", який так заопікувався цими самими цінностями.

Для цього репортери заглянули в соціальні мережі дружини нардепа Софії Юраш. Як з'ясувалося, вона сповідує трохи інші цінності, далекі від консерватизму.

Так, в 2015-2017 роках Софія Юраш активно займалася косплеєм - перевтіленням в різні ролі. Вона розміщала в мережі фотосесії, а її знайти можна було за ніком grellkaLoli.

Зокрема, на фото, опублікованому в 2015 році, Софія Юраш втілила образ лесбіянки, використавши при цьому цілком неконсервативний хештег "П*дики фолловлять П **орасів".

Популярні новини зараз

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Показати ще

Також Софія Юраш не обминала можливості запостити "сісечки" в ленту:

У той же час, у своїх постах за останній рік Софія в основному пише про дитину, звільнених полонених і про гордість за чоловіка.

Що так сильно вплинуло на світогляд дружини "слуги народу" невідомо. А можливо, це все той же косплей і просто черговий образ Софії та Святослава Юрашів.

Нагадаємо, "слуга народу" обговорював у Раді дерибан бюджету - журналісти опублікували листування

Як повідомляв портал Знай.ua, журналісти оприлюднили нові листування велелюбного Яременко.

Також Знай.ua писав, Андрій Богдана став героєм влучної фотожаби про Давос