Варто нагадати нашим читачам, що міністр освіти і науки України Ганна Новосад в інтерв'ю для українських журналістів заявила, що на зарплату в 36 000 гривень неможливо утримувати дитину.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських видань.

Анна Новосад, фото: prozahid.com

За її словами, міністерської заробітної плати в 36 тисяч гривень не вистачить, щоб заощадити на майбутнє або утримувати дитину. Також Новосад задумалася про своє майбутнє і стверджує, що з такою зарплатою не залишиться жодних заощаджень на майбутнє.

Проте, на фоні досить важкої економічної ситуації в країні, небайдужі українці влаштували невелике опитування, в якому поцікавилися, як українцям варто ставитися до таких заяв міністра. Питання постало таким чином: "Я не можу утримувати дитину на 36 тисяч гривень, Новосад. А ви якої думки?".

Популярні новини зараз

З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Питання до українців про зарплату, Facebook

Українці не забарилися з відповіддю: "Цікаво, а як може прожити вчитель-пенсіонер за 2151 грн пенсії, 42г педстажу, і працює 8 років, після виходу на пенсію за віком."; "Мабуть їх діти якісь особливі, якщо їм не вистачає 36000 в місяць. Але що робить тисячам матерів виховують на мінімалку своїх дітей? Або матері у якої хвора дитина і потребує лікування???"; "Пані, давайте поміняємося з Вами, у мене по догляду 33,73 грн в місяць і сина пенсія 1628грн, тоді будете бачити, і достатньо коштів на лікування і харчування. Бійтеся Бога, так зверху краще видно. Посоромилась би навіть таке говорити!"; "Ганьба уряду тримають таких вимогливих дам. Я згоден, щоб моя дружина отримувала хоча б 15000 грн. Жінка, де здоровий глузд, - 36000 грн і мало?".

Думки українців про зарплату Новосад, Facebook

Думки українців про зарплату Новосад, Facebook

Нагадаємо, українці перейнялися долею "бідної" міністерки Новосад і посватали їй голову Укрпошти Смілянського.

Як повідомляв Знай.uа в Україні будуть масово закривати університети, Новосад пояснила чому.

Знай.uа писав, в ПФУ підрахували середній розмір пенсії, скільки українці отримують у 2020.