Український журналіст Рауль Чилачава відреагував на недавнє повідомлення про те, що міністр Освіти Ганна Новосад незадоволена своєю неконкурентною зарплатою в 36 000 гривень. Чиновниця переживає, що в майбутньому, якщо захоче завести дитину, то не зможе її утримувати.

"Я коли прочитав цю новину, то мало не розплакався і навіть було зібрався зайнятися збором коштів, але раптово згадав, що знайомий з мужиком, який примудрився не тільки одружитися, але і виховати в орендованій квартирі двох дітей, кота й тещу на суму набагато меншу, ніж отримує наш міністр. Одружений він, до речі, на викладачці середньої школи, яка теж не була впевнена у своєму майбутньому, але не мала доступу до засобів масової інформації. І це не випадкова сім'я, що вижила, а звичайна справа для країни з пенсією в 4000 гривень" Рауль Чилачава

Ганна Новосад, Міністерство освіти і науки

Рауль Чилачава написав, що "особисту трагедію" Міністра Освіти можна легко вирішити на законодавчому рівні. Журналіст із гумором зазначив, що зарплати глави Укрпошти повинно виставити для цілого народу, отож закон про багатоженство може стати вирішальним у цій ситуації.

"Для цього ВР повинна прийняти закон про багатоженство для голови Укрпошти, його зарплати під два мільйони гривень повинно вистачити для зачаття цілого народу. Походу, ми вирішимо і демографічну проблему, яка з часом врятує пенсійний фонд України. А щасливий Міністр Освіти побудує нам таку систему, що народжені в достатку діти гарантовано забезпечать країні інтелектуальну перевагу над іншими країнами і народами. Ілон Маск буде розбитий! Перемога буде за нами! Природно, така опція повинна бути доступна тільки депутатам, членам Кабміну і сім'ї Президента. Решта нехай розмножуються відповідно до прожиткового мінімуму" Рауль Чилачава

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

Ганна Новосад, Міністерство освіти і науки

Журналіст зазначив, що "якщо всім не вистачить Голови Укрпошти, у закон можна додати Лещенко та Найєма. Діти повинні бути не тільки заможними і розумними, але і красивими"

Рауль Чилачава, скріншот: Facebook

Нагадаємо, раніше Новосад поскаржилася, що не може прогодувати дитину на 36 тисяч: Подоляк відповів від імені українців

Як повідомляв портал "Знай.ua", опухлі від голоду українці відповіли міністерці Новосад із зарплатою в 36 тисяч: "Просто огидно..."

Також "Знай.ua" писав, що в Україні масово закриватимуть університети, Новосад пояснила чому