Андрій Білецький, відомий український громадський та політичний діяч. Повідомляє сумну статистику зі Сходу України за минулу добу.

За його словами, вчора - 18 січня - на фронті — десятеро поранених і один загиблий боєць. А неподалік Золотого-4 точиться бій, вже відомо, що є вісім поранених.
Військові дії ведуться і в даний момент. Україна втрачає своїх воїнів, майже двадцять бійців за неповні дві доби.

Він стверджує, що за це "сепарів" треба приводити до тями. Закривати КПВВ, перекривати торгівлю і постачання, користуючись досвідом держав, які вміють себе поводити у військових конфліктах.

Як приклад він ставить дії Ізраїлю, що економічно б'є по своїх супротивниках. На його думку, саме такою має бути реакція нормальної країни. Але чомусь українська влада робить протилежне.

Він не йти на поступки до вбивць українців і "поставити їх на коліна"

Цим та іншим він поділився у своєму відео-звернені, яке він записав до Володимира Зеленського:

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Нагадаємо, раніше Білецький зазначив, що навіть самою подачею заяви Гончарук черговий раз довів свою некомпетентність, адже написав її на ім'я президента, замість того, щоб подати у Верховну Раду, яка, власне, і вирішує відставку прем'єр-міністра.


Як повідомляв портал "Знай.ua", Українські військові прозвітували стосовно того, скільки разів 18 січня російські окупанти обстріляли українські позиції та розповіли, скільки захисників України в результаті цього постраждали.


Також "Знай.ua" писав, що в РФ в черговий раз заявили, що криза в Україні можна подолати за допомогою прямого діалогу Києва з так званими ДНР та ДНР