Головний виконавчий директор Міжнародного валютного фонду (МВФ) Крісталіна Георгієва повідомила про те, коли Україна зможе отримати черговий кредит від Фонду, інформує “РБК-Україна”.

За словами Георгієвої, рішення щодо допомоги Україні буде прийняте після того, як українська сторона виконає усі попередні умови.

“На робочому рівні ми досягли угоди з Україною, в якому є певні умови, які повинні бути задоволені. Робота триває, представники МВФ продовжують взаємодіяти з Україною. Як тільки ці умови будуть виконані, для нас наступить момент звернутися до Виконавчого раді”, - сказала Георгієва.

Місія МВФ достроково покинула Україну

Саме Виконавча рада МВФ відповідальна за ухвалення рішення відносно програм фінансової допомоги країні.

Популярні новини зараз

Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

Нагадуємо, що в Україні массово почали закривати свої рахунки та картки клієнти одного з найбільших банків країни “ПриватБанку”.

Як повідомляв портал Знай.uа, подорожчання курсу є результатом плаваючого курсу, а від зміцнення національної валюти виграють споживачі. Про це заявив представник МВФ в Україні Йоста Люнгман.

Також портал Знай.ua писав, що обсяги купівлі та продажу валюти онлайн фізичними особами в 2019 році були майже рівними і становили по $1 млрд. Така інформація з'явилася на сайті НБУ.