Народний депутат від партії "Слуга народу" Роман Іванісов, який раніше був засуджений за зґвалтування неповнолітньої, знову прийшов у Раду. Про це повідомляє Telegram-канал Klymenko Time.

"Тисне ручки колегам, обіймається і вже судячи з усього готовий приступити до виконання обов'язків народного обранця. Іванісов, нагадаємо, "Слуга народу", нардеп-мажоритарник, довірили йому представляти свій округ №153 виборці Рівненської області", - сказано в повідомленні.

Відомо, що після того, як в ЗМІ з'явилася інформація про судимості народного депутата за зґвалтування, президент України Володимир Зеленський особисто пообіцяв, що Іванісов складе мандат народного депутата.

"Але щось пішло не так, і його виключили з фракції. Уважно стежимо за тим з ким він вітається за руку і обіймається. Токсичності такого роду в Раді робити нічого", - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Раніше стало відомо, що нардеп в 90-х сидів у в'язниці за групове зґвалтування дівчини. Завдяки допомоги впливового батька і президента Леоніда Кучми він просидів лише пів року.

Нагадаємо, судимість Іванісова обростає новими деталями.

Як повідомляв Знай. ua, чим відзначилися "слуги народу" в 2019.

Також Знай. ua писав, що Іванісов з "Слуги народу" потужно доповнив темну біографію двома вишеньками.