Президент Туркменістану Гурбангули Бердимухамедов виступив у новорічну ніч в якості діджея. Про це повідомляється на YouTube-каналі MUKAM.

Гурбангули Бердимухамедов

Так, глава держави сів за діджейський пульт і таким чином провів новорічний вечір. Також він іноді підігрував фонограмі на синтезаторі і пояснював принципи семплювання. Більш того, композиції йому допомагали представляти професійні виконавці.

"Святково одягнені глядачі "шоу" спочатку сиділи за столиками, але в підсумку почали танцювати на цій дискотеці. Гурбангули Бердимухамедов не тільки представляв і запускав пісні, але і розповідав, як працює діджейський пульт, давав цінні вказівки і поради громадянам своєї країни", - йдеться в повідомленні.

Слід зазначити, що деякі треки супроводжувалися відеорядом з президентської хроніки, зокрема, репортажу про те, як Бердимухамедов провів свою відпустку.

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Нагадаємо, що експрезидент України Петро Порошенко полетів в Катар і не з'явився на допит в Державне бюро розслідувань.

Як повідомляв портал Знай.ua, поки весь світ затамував подих в очікуванні Третьої світової війни після усунення президентом США Дональдом Трампом іранського генерала Касіма Сулеймані, його попередникові зовсім не до великої політики.

Також портал Знай.ua писав, що вже незабаром має пройти Всесвітній форум пам'яті Голокосту в Ізраїлі, однак, він відбудеться без участі президента Польщі Анджея Дуда. Ймовірною причиною став президент Росії Володимир Путін.