Як відомо, до Нового року залишилося всього кілька днів. А відтак, відомий український політолог Юрій Романенко випустив на власному YouTube-каналі новий відеоролик, де із власним колегою, також політологом Петром Охотіним, підбили підсумки 2019 року.

Так, політологи акцентували свою увагу на президентстві Володимира Зеленського, розповівши, що гуморист із власною командою не тільки навчається на українцях, а й не має чітких цілей.

"Навчання методом тика. Тобто, прийшла молода команда. Звісно, що залишилися впливові люди, які намагаються вплинути на президента Володимира Зеленського. Також є і в "Слузі народу" великі протиріччя. І так вийшло, що у владі зараз багато людей, які самі по собі є поганими хлопцями та зараз навчаються "по-новому" на житті 30-ти мільйонів українців. І це погано", - сказав Охотіний.

Скріншот з відео

Також, за його словами, одним із великих мінусів Зеленського є те, що він не виконав те, що говорив з трибун.

Популярні новини зараз

Хліб, м'ясо, молочка та овочі: українці обомліють від нових цін на їжу

Без згоди не заберуть: хто має імунітет від мобілізації

Замість кількох виплат — одна: українцям платитимуть нову соціальну допомогу

Літнім українцям підкинуть грошей: як збільшиться пенсія в залежності від віку

Показати ще

"Коли вибирали президента Зеленського, то посил був дуже простий: відділити олігархів від країни та показати ріст, якщо не прорив, то ріст країни. А зараз ми бачимо, що продовжується політика Гройсмана, бюджет той самий. А також, найголовніше, немає стабільної стратегії", - додав він.

Окрім цього, політологи обговорили інфраструктуру Лондона та прирівняли її з українською. А також звернули увагу на те, що в Україні, як і за кордоном є проблеми мовою: якщо там дуже багато людей говорять суржиком, то в Україні іноді зовсім бояться говорити державною мовою та спілкуються виключно російською.

Нагадаємо, раніше Романенко злив головний "інсайд" зустрічі Зеленського і Путіна: "Лишень не панікуйте..."

Як повідомляв портал "Знай.ua", уряд хоче вижити бізнес з України: будуть їхати цілими сім'ями — Романенко прокоментував новий закон для бізнесменів

Також "Знай.ua" писав, що Романенко розклав по поличках зустріч Зеленського з Путіним: що насправді сталося на "нормандському саміті"