Відомий політолог Юрій Романенко прокоментував скандал навколо дебатів між кандидатами у президенти Петром Порошенком та Володимиром Зеленським. Чинний гарант публічно образив слугу народу після першого туру, на що Зеленський заявив, що візьме участь у дискусії лише після вибачень опонента.

Романенко прокоментував цю ситуацію на своїй сторінці у Facebook.

"Які я бачу питання Зе на дебатах з Порошенком? - Чому ви п@здите всі 5 п'ять років - Чому ви знову тільки що спи@дили? - Чому ви, коли п@здите не червонієте? - Чому, коли треба перерізати стрічку під час відкриття школи або відремонтованої дороги ви п@здите, що це ваша компетенція, а коли яма на цій дорозі, то ця компетенція вже не ваша? - Чому ви не тільки так багато п@здите, але і ще більше п@здите?", - написав політолог.

Українці взялися активно коментувати допис Романенка.

Популярні новини зараз

Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Показати ще

Нагадаємо, шоумен Володимир Зеленський виграв перший тур виборів президента України зі значним відривом від чинного гаранта Петра Порошенка.

Однак вже після оголошення перших результатів екзит-полів, Порошенко поводив себе так, ніби Зеленський йому не конкурент, називаючи того "маріонеткою Коломойського". Журналіст Ігор Лесев дав декілька порад команді шоумена.

Про це він написав на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Порошенко кінець. Він метається, істерить, будує команду склодувів, але шансів – ні-як-ких. Жопа. 2,5 мільйона голосів зверху недокупиш, недомалюєш, недодрукуєш. Бабло є. А щастя немає", - пише Ігор Лесев.

Як повідомляв раніше Знай.ua, радник шоумена і кандидата в президенти України Володимира Зеленського Руслан Рябошапка зазначив, що не бачить сенсу в проведенні дебатів з чинним президентом і запропонував Петру Порошенку провести їх з олігархом Ігорем Коломойським.

Також Знай.ua писав про те, що Кандидат в президенти України, шоумен Володимир Зеленський сказав, коли має намір оприлюднити прізвища першої п'ятірки своєї команди.