Відома волонтерка Маруся Звіробій сьогодні прийшла до ДБР на допит у справі про погрози президенту Володимиру Зеленському, повідомляє Telegram-канал PavlovskyNews.

У своїй заяві Звіробій зазначила, що проходить у справі, як свідок, але може буди перекваліфікована в обвинувачену в лічені хвилини. Також волонтерка висловила своє невдоволення судовою системою України — на її думку, суди проходять без доказів та незаконно. Крім того, вона зауважила, що, якщо її справою займається ДБР, то рішення має бути підписано Шевченківським районним судом, а воно підписане Печерським.

“Ми будемо не лише захищатись, а будемо також нападати”, - завершила Звіробій свою заяву.

Нагадуємо, що вчора адвокат однієї з підозрюваних у справі про вбивство Павла Шеремета Юлії Кузьменко оприлюдним розшифровку розмови, яка фігурувала серед доказів, наведених під час брифінгу МВС.

Як повідомляв портал "Знай.ua", підозрювана у вбивстві Шеремета Кузьменко терміново написала листа матері покійного журналіста

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Також "Знай.ua" писав, що Київський суд виніс нове рішення стосовно Кузьменко, що загрожує підозрюваній у справі Шеремета.