Увечері в п'ятницю, 20 грудня, в КВЦ "Парковий" президентська фракція "Слуга народу" святкує новорічний корпоратив. Про це повідомляє "Українська правда".

Новорічний корпоратив у Парковому

Так, відомо, що на територію "Паркового" політиків пропускають лише за списками.

Крім самих депутатів на корпоративі були глава української держави Володимир Зеленський, глава Офісу президента Андрій Богдан, а також перший помічник президента Сергій Шефір.

"Президент говорив тост і зробив зауваження Трухіну, який хотів собі на округ виписати купу грошей. Після цього він сказав щось типу: це був рік свині, наступний - щура, але давайте залишатися людьми", - повідомив один з депутатів.

Популярні новини зараз

Українцям дозволили не платити військовий збір: кого омине

Ціни на продукти, відсоток із зарплат та "журба" НБУ: як збільшаться витрати українців з 1 жовтня

Росія готує нові удари: окупанти прагнуть змусити українців жити у страху щодня

Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці

Показати ще

Команда Зе святкує новорічний корпоратив

До того ж, на корпоратив приїхав прем'єр-міністр України Олексій Гончарук і деякі чиновники, такі як: Тимофій Милованов, Дмитро Дубілет, Володимир Бородянський.

Джерела повідомляють, що всіх присутніх на заході розважає ведуча Катерина Осадча, знаменита українська співачка Тіна Кароль і Jerry Heil.

Слід зазначити, що особисто для "слуг народу" актори студії "Квартал 95" записали відеозвернення.

"Всі випивають, багато жартують. Осадча сипле жартами", - підкреслив один з депутатів.

Нагадаємо, що Олександр Скічко з "Слуги народу" опублікував відео, надіслане йому працівниками "Укрзалізниці".

Як повідомляв портал Знай.ua, 20 грудня в одному з найдорожчих київських нічних клубів відбудеться святковий корпоратив фракції "Слуга народу". Так, очікується, що туди приїде 500 осіб, серед яких буде і сам президент Володимир Зеленський.

Також портал Знай.ua писав, що голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія має намір провести у Верховній Раді голосування за те, щоб у парламентському буфеті дозволили торгувати спиртними напоями.