Відомо, що в суботу, 7 грудня, Рада національної безпеки і оборони України (РНБО) проведе закрите засідання за попереднім рішенням глави української держави Володимира Зеленського перед зустріччю в "нормандському форматі" в Парижі, яка відбудеться вже в понеділок, 9 грудня. Про це повідомляє пресцентр РНБО.

Володимир Зеленський скликає засідання РНБО

"Президент України Володимир Зеленський у середу провів нараду з представниками органів сектору безпеки і оборони України. За підсумками наради прийнято рішення провести в суботу, 7 грудня, закрите засідання Ради національної безпеки і оборони України", - йдеться в повідомленні.

Володимир Зеленський скликає засідання РНБО

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський терміново скликав РНБО. Він присвятить нарада зустрічі з Володимиром Путіним, яка відбудеться 9 грудня в "нормандському форматі".

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, президент України Володимир Зеленський призначив мільйонера на важливу посаду на Дніпропетровщині.

Також портал Знай.ua писав, що в Офісі президента Володимира Зеленського відбулася координаційна нарада з підготовки до зустрічі лідерів "нормандської четвірки". На засіданні главою держави було затверджено п'ять варіантів плану по "Л/ДНР".