Український журналіст Ігор Лесєв розповів про майбутню зустріч Володимира Зеленського та Володимира Путіна. Відповідний пост він розмістив у Facebook.

"Зе і Пу пролітають над Парижем", - пише Лесев.

Лесєв порівняв очікування даної зустрічі президентів з футбольним матчем. Так, у нього виникло відчуття очікування важливого матчу, у якому бере участь твоя команда, яка завжди небайдужа.

Ігор Лесєв у програмі "Не добрий вечір"

"Але от біда. Твоя команда не "Барселона" і не збірна Бразилії. Твоя команда ще косолапе г*внецо, яке виграє зрідка по понеділках, та й то тому, що по понеділках зазвичай у футбол не грають. От у мене таке ж відчуття напередодні зустрічі Зе в Парижі. Начебто чекаєш очевидних для здорового сприйняття речей. Світу. Повернення. Розуміння. Згоди. Розслідування. Покарання. Вибачення. Відновлення... І щоб всім було комфортно. І щоб не ділити на чубатих і обрізаних. І щоб не лізти зі свічкою в рот, з'ясовуючи форму язика", - пише Лесев.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам доплатять солідні гроші: надбавки приходитимуть три місяці

За комуналку можна не платити зовсім: хтось з українців отримає 100% пільгу вже з жовтня

На 1000 грн дорожче: тепловики визначились із тарифом для населення

Заплатите за сусіда, який багато миється: українцям розповіли, як вони "закривають" комуналку комусь із дому

Показати ще

Журналіст вважає, що Володимир Зеленський летить у Париж з "порохоботскою повісткою".

"Розділяй і володарюй. І розкидай флюїди ненависті і страху. Чисто Петіна тема, де він органічний. А тут ще й головнокомандувач – паяц. Але зате на обкладинці The Times. Для марнославства – саме те. І зустріч з Пу теж для марнославства. І взагалі вся ця п'ятирічка – високооплачуваний серіал «Картковий будиночок» з тобою в головній ролі і гарантованим показом у прайм-таймі. Все так незвично і так по приколу", - розповідає Лесев.

Ігор Лесєв, YouTube

Він зазначає, що "жартівник" на чолі держави не є чимось поганим. Крім того, на думку Лесєва, Зеленський не расист, на відміну від Порошенка. Він зазначає, що навколо президента є багато людей, які вчать його тому, що рівність між українцями є злом і що не всі українці хороші.

"В Парижі пролетить фанера. Не буде повернення Донбасу і схоже на нашому століттю так точно. Повернення Донбасу могло початися тільки з Петі в клітці. Цього немає і вже точно не буде. Елітка сама вибрала, що для неї важливіше і комфортніше. Але зате в Парижі можуть добазариться до повного розведення військ. А це нормадосовский такий варіант Придністров'я-2. І як на мене, при всіх базових вихідних даних, варіант цілком прийнятний. Це той випадок, коли немає штатних вчителів, а значить вчить саме життя", - пише Лесев.

Також журналіст зазначив, що для початку треба перестати стріляти. І тоді між людьми може налагодитися спілкування і торгівля, адже простим людям нема чого ділити.

Нагадаємо, Україну чекають глобальні зміни, у Зеленського приголомшили заявою.

Як повідомляв Знай. ua, Верещук розкрила плани зустрічі Зеленського з Путіним.

Також Знай. ua писав, що у Зеленського розповіли, чого чекати від саміту в нормандському форматі.