На сьогоднішній день в Україні є «найжирніша» п’явка, через яку страждають мільйони громадян

Про це в програмі «Не добрий вечір» заявив її телеведучий Ігор Лесев.

«Зеленському не дають досі вступити на посаду. А паралельно ці паразити продовжують нас грабувати. Абсолютно цинічно. І абсолютно прагматично. Ось давайте подивимося на людину, яку нікому не треба представляти. Рінат Ахметов. Особисто у мене до нього лише одне запитання. Він Рінат чи Ренат? Все інше гранично ясно», – зазначив він.

При цьому, стверджує Лесєв, Рінат Ахметов є «найжирнішою і найнахабнішою п’явкою на тілі України».

Популярні новини зараз

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

Показати ще

«Приголомшливих масштабів аферист. А рівень виживання як у Чужого у фільмі Рідлі Скотта. Президенти змінюються. Революції. Контрреволюції. Війни. Втрати територій. А йому все похер. Завжди олігарх №1. І завжди в образі конструктивного малюка. Тут футбол. Тут благодійність. Тут діткам гуманітарна допомога. Подивіться хоча б один випуск новин на ахметівському телеканалі «Україна». Якийсь тушканчик вийде в поле по*рати. І тут же наткнеться на благодійний фонд Рената Ахметова. Срущі тушканчики. Ми захистимо ваші інтереси!», – підкреслив він.

У той же час Лесєв нагадав, що саме Ахметов є винуватцем того, що мільйони українців стали жебраками. І саме він є обличчям системи, яка «не пускає Зеленського до влади».