Верховна Рада не планує розглядати новий закон про особливий статус Донбасу.

Про це повідомив міністр закордонних справ Вадим Пристайко в кулуарах конференції NATO Engages в Лондоні, інформує РБК-Україна.

За словами Пристайка, через дефіцит часу доведеться або продовжувати дію чинного закону про особливий статус Донбасу, або доопрацювати після зустрічі в "нормандському форрматі" та прийняти його вже з доопрацюваннями.

"Напевно в силу багатьох причин, в тому числі і дефіциту часу, доведеться перейти до продовження дії (нинішнього закону про особливий статус Донбасу - ред.) або до його доопрацювання за результатами зустрічі лідерів нормандського формату, до якої залишилася фактично тиждень", - сказав Пристайко.

По-суті, це вдале рішення для нинішньої української влади і справа може бути зовсім не в нестачі часу.

Популярні новини зараз

Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять

В Україні оновили правила для виїзду за кордон

Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Показати ще

Такий варіант більш зручний для продовження діалогу з Росією - у Кремлі старий закон в загальному і цілому не викликає питань.

У той же час, зі старим законом Порошенку, який є одним з ключових бенефіціарів акцій "Ні капітуляції!", доведеться пояснювати, чому цей документ, прийнятий за його президентства, був хорошим. А за президентства Зеленського раптом став поганим.

Нагадаємо, у Путіна сказали, якою буде відповідь про окупований Крим під час нормандської зустрічі

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський терміново скликав РНБО щоб обговорити питання, які стосуються зустрічі з Путіним, яка відбудеться 9 грудня у "нормандському форматі".

Також Знай.ua писав, партія "Слуга народу" оголосила масштабну чистку