Народний депутат від "Слуги народу" Роман Грищук поділився секретом, як не потрапити на гачок пранкера. Історія з Миколою Тищенком наробила багато галасу. Ексресторатор листувався з пранкером Джокером від імені генпрокурора Руслана Рябошапки та "злив" йому ситуацію всередині фракції.

В розмові зі Знай.ua Грищук дав пораду колегам, як не стати жертвою подібного розіграшу.

"Секрет в тому, що просто не пиши того чи не говори про те, що може видатися неправильним, - сказав нардеп. - Так само я не боюся в парламенті користуватися телефоном і переписуватися, тому що мені нема чого приховувати. Якщо щось і сфотографують - там немає нічого компрометуючого. Це найкращий захист від цього".

Роман Грищук з колегами

Також Роман Грищук прокоментував обрання нового глави політсили на минулому з'їзді партії. Він впевнений, що це були потрібні зміни.

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Показати ще

"Звичайно, тому що пан Разумков - спікер парламенту. Він повністю в роботі парламенту, а партію, враховуючи, що вона дуже стрімко росте, потрібно розбудовувати. Тому я вважаю, що пан Корнієнко є найкраща кандидатура, яка може бути. Я дуже радий, що з’їзд повністю одноголосно підтримав пана Олександра. Перед ним і перед нами тепер стоїть дуже важлива задача - це розбудова партії з новим підходом взагалі до того, чим має бути політична сила", - пояснив депутат.

Він додав, що всередині партії "Слуга народа" вийшла цікава та унікальна ситуація.

"Зазвичай спочатку створюється партія, потім партія іде, іде, іде... до того, щоб потрапити у владу, парламент, і, можливо, взяти там більшість - це взагалі якась недосяжна ціль для будь-якої партії. Тут же зворотня виходить історія. Є політична сила, яка одразу взяла найбільшу кількість представників в парламенті, а після цього лише починає розбудовуватися. Тобто все не так, як має бути, але від цього, можливо, й більш цікаво і правильно", - розповів Роман Грищук.

Крім цього, народний обранець заступився за свого колегу Миколу Тищенка після гучного скандалу.

Микола Тищенко, засідання Верховної Ради

"Микола насправді дуже відкрита людина. І той образ, який йому намагаються малювати якісь ЗМІ, не відповідає дійсності. Коля надзвичайно щира людина, і він дійсно щирий в своєму прагненні зробити для країни найкраще. Я в цьому абсолютно впевнений. Те, що є деякі певні нюанси, як довірливість чи своя картина світу, яка є у Миколи, вона, звичайно, може бути для когось незрозуміла або смішна. Але щирий намір Миколи, я думаю, не підлягає сумніву", - підсумував Грищук.

Нагадаємо, раніше Роман Грищук розповів в інтерв'ю Знай.ua, як змінилося його життя після початку політичної кар'єри. Нардеп зізнався, чому мріє повернутися до школи.

Також повідомлялося, що дружина "слуги народу" Грищука показала у відео, що можна отримати від держави після народження дитини.

У бесіді зі Знай.ua дружина Миколи Тищенка від "Слуги народу" розкрила правду про чоловіка та прокоментувала чутки навколо їхньої родини.